Köp Sara Bäckmos fröfavoriter | Frönyheter 2021 | Impecta
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter i gruppen Tips / Sara Bäckmos favoriter hos Impecta Fröhandel (10307)
Sara Bäckmos favoriter - frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter

Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter

Benämns även som:

Sara Bäckmo har satt samman ett paket med hennes 5 favoriter bland våra frönyheter. Varje förpackning innehåller en påse av vardera enligt nedan. Läs gärna Saras tankar om fröerna i paket:

Spenat 'Monstreueux de Viroflay': Spenat är utan tvekan en av de viktigaste bladgrönsakerna i mina odlingar. Att se att en spenat som kan bli så här gigantisk väcker mitt ha-begär och jag tror att den kommer att göra sig mycket fin både vid sådd på vintern och sensommaren.

Miniplocksallat 'Baby Oakleaf': Sedan tidigare vet jag att just ekbladssallat tål kyla bra. Dessutom är småväxta sorter ofta utmärkta att övervintra, till exempel från sensommarsådd. Jag blir nyfiken på att prova den här lilla sorten och tror att den kan klara både tidig och sen skörd i mina växthus.

Aubergin F1 'Green Knight': Det är otroligt roligt att odla en så exotisk grönsak på mina breddgrader och aubergine är en av mina standardgrönsaker under sommaren. En grön snabbväxande aubergine är förstås lockande och jag ser fram emot resultatet. 

Vattenmelon 'Orangeglo': Mina barn vill inte att jag odlar annat än vattenmeloner, så det gäller att hitta spännande sorter som passar för mitt klimat. En orange vattenmelon har jag ännu inte odlat, så jag blir förstås nyfiken på denna. Att den dessutom skulle kunna bli 10 kilo stor om jag lyckas väl med odlingen gör det hela till en extra kul utmaning!

Märgärt 'Champion of England': Gröna ärter är en underbar vardagsgrönsak och jag är alltid nyfiken på att prova nya sorter. Märgärter växer bra i min trädgård och en championsort från storodlarna i England vill man ju inte missa! 

Art. Nr:
10307
Lagerstatus:
Pris:
176 kr
 • Frönyhet 1: 1 st. Spenat 'Monstrueux de Viroflay' (Artnr. 96251)
 • Frönyhet 2: 1 st. Miniplocksallat 'Baby Oakleaf' (Artnr. 97581)
 • Frönyhet 3: 1 st. Vattenmelon 'Orangeglo' (Artnr. 93612)
 • Frönyhet 4: 1 st. Aubergin F1 'Green Knight' (Artnr. 97971)
 • Frönyhet 5: 1 st. Märgärt 'Champion of England' (Artnr. 90710)
 • Logga in
  Favoriter
  Kundtjänst

  Välj land

  Stäng och fortsätt med SEK