Köp Sara Bäckmos fröfavoriter | Frönyheter | Impecta
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter i gruppen Tips / Sara Bäckmos favoriter hos Impecta Fröhandel (10307)
Sara Bäckmos favoriter - frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter
Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter

Sara Bäckmos favoriter - Frönyheter

Benämns även som:

Årets frönyheter av Impecta sprakar av färg! Jag blir sugen på att odla många av de nya grönsakerna och vill fylla mina land med de läckra sommarblommor. Jag som älskar rosa blir särskilt glad över de tonerna bland årets nyheter. Bland mina favoriter hittar vi till exempel:

Miniaubergine F1 ’Jackpot’ – Jag tycker särskilt mycket om aubergin som ger låga växter. De är enkla att odla i kruka med fint resultat, lätta att underhålla med gödsel och vatten. Aubergin är en av mina sommarfavoriter och jag älskar att prova nya sorter.

Purpurböna ’Red Swan’ – En rosa brytböna! Även om brytbönor i andra färger än gröna förlorar sin färg vid tillagning är det en fröjd för ögat att se bönorna i landet. Lågväxande bönor är lättast att odla i landet och ger ofta stor skörd.

Spetspaprika ’Paragon’ – En illröd paprika på lågväxande buske känns perfekt för mig. Nästa år ska jag odla mer i krukor, eftersom jag numera använder det solcellsdrivna bevattningssystemet Irrigatia och får fint resultat med jämn bevattning.

Spetskål F1 ’Caraflex’ – Ännu en snabbväxande kålsort som jag vill prova till min tidigaste odling av kål. Jag driver upp ett fåtal plantor inomhus redan i januari för att odla vidare i växthus från mars. ’Caraflex’ verkar vara perfekt till det.

Vintersallat ’Grote Nordhollandse’ – Vintersallat är kungen av bladgrönsaker på senhöst, vinter och vår. En extra storbladig sort gör mig självklart nyfiken!

Art. Nr:
10307
Lagerstatus:
Pris:
193.50 kr
 • Frönyhet 1: 1 st. Miniaubergin F1 'Jackpot' (Artnr. 10421)
 • Frönyhet 2: 1 st. Purpurböna 'Red Swan' (Artnr. 90405)
 • Frönyhet 3: 1 st. Spetspaprika F1 'Paragon' (Artnr. 94184)
 • Frönyhet 4: 1 st. Spetskål F1 'Caraflex' (Artnr. 92662)
 • Frönyhet 5: 1 st. Vintersallat 'Grote Noordhollandse' (Artnr. 95792)
 • Logga in
  Favoriter
  Kundtjänst

  Välj land

  Stäng och fortsätt med SEK