Av odlare, för odlare

Kvalitetsfröer från Julita i Sörmland sedan 1975.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Sök i vårt sortiment:
Filtrera din sÖkning:
Klaras Krönika
 
BesÖk oss PÅ:
Facebook

Växtbelysning i gruppen Odlingstillbehör hos Impecta Fröhandel (5580)
Klicka på bilderna för att se större bilder
Växtbelysning
Växtbelysning

Växtbelysning

Art nr:
5580
Pris: 449 kr
Lagersaldo:
142 st
Lagerstatus:
Frakt:
Kundbetyg:
Betyg på Växtbelysning i gruppen Odlingstillbehör hos Impecta Fröhandel

Lysrörsarmatur med reflektor för 24 W samt fullfärgslysrör som ger ett ett ljus som passar utmärkt för växter i tillväxt. Växtbelysningen används som belysning vid frösådd tidigt på året, eller som extraljus vid odling inomhus. Reflektorn gör att ljuset koncentreras nedåt och när armaturen hänger på en höjd av cirka 30 cm belyser den en yta på maximalt 60 x 25 cm. Detta motsvarar ca 160 W per kvadratmeter (Rekommenderat är 60-200 W/m2). Börja gärna med att hänga armaturen lägre och flytta den därefter uppåt i takt med att plantorna växer. Den ska dock ej hänga högre än 30 cm över växterna. Låt belysningen lysa 12-16 timmar/dygn.

Växtbelysningen kan användas på olika sätt:

1. Placera belysningen på en fönsterbräda och använd den till belysning vid frösådd tidigt på året. Häng då armaturen med hjälp av tunna snören/trådar i de medskickade fästbeslagen så att höjden kan regleras.

2. Häng belysningen i vår ställning, artikelnummer 5610. I denna ställning hängs armaturen upp med hjälp av reglerbara kedjor, se bild.

3. Förodla i utrymmen som källare, garage eller andra mörka rum. Då belysningen används som enda ljuskälla behövs i allmänhet fler armaturer. Montera dem t ex på undersidan av ett flyttbart hyllplan.

Armaturens längd 57 cm, 2 fästbeslag med skruv, sladdlängd 1,2 m, jordad, T5 lysrör, 6400 K, 1600 lumen, brinntid 8000 h. Med en ljustemperatur på 6400 Kelvin ges ett ljus som passar utmärkt för växter i tillväxt och som dessutom ger ett behagligt ljus för ögat.

DELA DENNA PRODUKT:


Tillbehör till Växtbelysning

Reservdelar

Andra kunder köpte även