Farbror Gröns bästa - kålväxter | Johannes Wätterbäck | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Farbror Gröns bästa kålväxter
Farbror Gröns bästa - kålväxter
Farbror Gröns bästa - kålväxter
Farbror Gröns bästa - kålväxter
Farbror Gröns bästa - kålväxter
Farbror Gröns bästa - kålväxter
Farbror Gröns bästa - kålväxter

Farbror Gröns bästa - kålväxter

Benämns även som:

Vår odlarvän Farbror Grön har samlat sina favoritfröer till kålväxter. Så här berättar Johannes Wätterbäck med egna ord om kålens plats i hans odlingar:

"Livet utan kål skulle vara fattigt, både smakmässigt och för ögonen. Alltifrån de små rucolabladen till de stora huvudena, jag älskar dem alla. Många gånger är kål som stora ätbara blommor som både skapar dynamik, skönhet och en hel del mat. Kålrabbin som är en av de mildaste sorterna är lika god rå som tillagad, likt UFON tittar de fram i odlingarna. Spetskålen är enligt mig bland de vackraste huvuden man kan odla, ihop med vallmo, zinnia, lejongap är de fantastiskt vackra. 'Red russian' är en bladkål med stuns i som jag älskar att fräsa snabbt i en panna med olivoilja och lite flingsalt. Då den gärna övervintrar och självsår sig har man den ofta i några år i sin odling utan att behöva anstränga sig. Rucolan odlar vi gärna under vår och sommar i stora backar eller i växthuset och använder som sallat eller smörgåspålägg. Tips: Rucolablommorna är lika goda som bladen."

Art. Nr:
H1002
Lagerstatus:
Pris:
202 kr / 181 kr
 • 1: 1 st. Spetskål 'Jersey Wakefield' (Artnr. 9267)
 • 2: 1 st. Spetskål 'Kalibos' (Artnr. 9268)
 • 3: 1 st. Italiensk Rucola (Artnr. 33121)
 • 4: 1 st. Grönkål 'Red Russian' (Artnr. 9203)
 • 5: 1 st. Kålrabbi 'Azur Star' (Artnr. 92151)
 • Logga in
  Favoriter
  Kundservice

  Välj land

  Stäng och fortsätt med SEK