Lediga jobb på Impecta Fröhandel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Jobba på Impecta

Lediga jobb på Impecta Fröhandel

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag i Julita och Katrinholm som drivs av odlare, för odlare. Vi har funnits sedan 1975 och vår ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla.

Vi är huvudsakligen ett e-handelsföretag som säljer fröer i portionsförpackningar under eget varumärke (Impecta®) samt odlingstillbehör för hobbyodling.  
Våra kunder är privatpersoner i hela Norden samt ca 300 återförsäljare i Sverige och Norge. 

Vår värdegrund är kvalitet, trygghet och utveckling och vi förväntar oss att du delar våra värderingar. 

Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller vårt varumärke och kvaliteten på vårt arbete. Den nivån ska genomsyra allt vi gör och allt vi säljer. Trygghet i arbetsmiljön och alla former av kundrelationer är en självklarhet för oss. Vi jobbar med ständiga förbättringar och som medarbetare hoppas vi att du vill vara en del av företagets utveckling. 

Idag är vi 33 helårsanställda och under perioden november-juni utökar vi personalstyrkan med ca 40 personer som arbetar som orderexpeditörer och kundtjänstmedarbetare.


Lediga tjänster publiceras här:På Impecta Fröhandel är vi alltid intresserade av att lära känna nya odlarvänner. Om du tror att du skulle passa i vår verksamhet, skriv några rader om dig själv och skicka till oss på jobb@impecta.se.

Vänliga odlarhälsningar,

Veronica Gårdestig


Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK
landpopup