Lediga jobb på Impecta Fröhandel
Jobba på Impecta

Lediga jobb på Impecta Fröhandel

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. Vi har funnits sedan 1975. Vår ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla.

Vi är idag ett ägarlett e-handelsföretag som förpackar och säljer fröer i portionsförpackningar under eget varumärke (Impecta®) samt odlingstillbehör för hobbyodling.

Våra kunder är privatpersoner i hela Norden samt ca 250 återförsäljare främst i Sverige.

Vår värdegrund är kvalitet, trygghet och utveckling och vi förväntar oss att du delar våra värderingar.

Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller kvalitet. Vårt kvalitetsarbete ska genomsyra allt vi gör och allt vi säljer. Det innefattar alltifrån kommunikation, arbetssätt och produktion till våra produkter. Trygghet för medarbetare och kunder är en självklarhet för oss.

Som medarbetare hoppas vi att du vill utvecklas med och vara en del av företagets utveckling.

Idag är vi 33 helårsanställda och under perioden november-juni utökar vi personalstyrkan med ca 25 personer som arbetar som orderexpeditörer och kundtjänstmedarbetare.


Lediga tjänster publiceras här:

Säljchef

Jobbeskrivning:

Letar du efter en ny utmaning? Har du några års erfarenhet av försäljning inom B2B? Kanske jobbar du som Key Account Manager idag? Då kan Impecta Fröhandel vara din nästa arbetsplats! Vi befinner oss i en stark tillväxtfas - Och för att fortsätta ge våra återförsäljare bästa möjliga service behöver vi omorganisera och förstärka vår säljavdelning. Ser du möjligheter i att både påverka, vara ansvarig och högst delaktig i vidareutvecklingen av vårt sälj tycker vi du skall läsa vidare.


Om tjänsten:

Vår nya säljavdelning består av en B2B respektive en B2C del. Du blir säljchef för vår B2B försäljning och du leder, fördelar och bygger vidare tillsammans med säljchefen för B2C. Rollen kräver att du är en naturlig och bra ledare och har några års säljerfarenhet mot butik sen tidigare.


Huvudsakliga Arbetsuppgifter

 • Ansvar för försäljning och budget inom segmentet B2B (Detaljhandeln)
 • Tillsammans med säljarna driva avtalsförhandlingar avseende sortiment, priser och villkor i linje med vår övergripande sälj- och marknadsstrategi.
 • Personalansvar och därmed även ansvar för rekryteringar och eventuella organisationsförändringar.
 • Leda, fördela och inspirera teamet som jobbar med B2B.
 • Samverka, planera, skapa struktur och synkronisera arbetet med marknadsavdelningen.

Om dig:

Vi vill att du har:

 • Erfarenhet av säljarbete mot eller inom detaljhandel
 • Ledarerfarenhet

Inga formella krav på utbildning men utbildningar inom marknadsekonomi, sälj, ledarskap eller liknande är meriterande.


Vidare är du som person:

 • Positiv, lösningsorienterad och driven
 • Fallenhet för att bygga och bibehålla varaktiga relationer
 • En trygg ledare och person
 • Prestigelös lagspelare som kan inspirera och bidra till engagemang i ett team


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en trygg arbetsplats på ett stabilt företag med gott renommé. Du kommer arbeta i ett framåtblickande företag i stark tillväxt och under förändring. Förutom en konkurrenskraftig lön erbjuder vi 6 veckors semester, friskvårdsbidrag och en förmånlig pensions- och försäkringslösning. Väl inne i jobbet finns möjlighet till distansarbete viss del av din arbetstid.


Så här rekryterar vi:

Du söker jobbet genom att maila ditt CV till jobb@impecta.se– Ange ”Säljchef” i ämnesraden. Vi går löpande igenom samtliga ansökningar så vänta inte med din ansökan. De som bäst matchar rollen telefon/video intervjuar vi, därefter är nästa steg en kompetensbaserad intervju, vi tar referenser och gör personlighetstester på slutkandidater.

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Tomas Kvist. Vi tycker det är viktigt att även du får en möjlighet göra din bedömning av oss så därför välkomnar Tomas alla frågor före såväl som under rekryteringsprocessen. Han nås på samma mailadress som ovan alternativt 0735-46 56 54.
På Impecta Fröhandel är vi alltid intresserade av att lära känna nya odlarvänner. Om du tror att du skulle passa i vår verksamhet, skriv några rader om dig själv och skicka till oss på jobb@impecta.se.

Vänliga odlarhälsningar,

Veronica Gårdestig


Logga in
Favoriter
Kundtjänst

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK
landpopup