Köp Amerikansk Pärlhyacint | Vårblommande lök | Muscari | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Armenisk Pärlhyacint, vårblomma med blå blommor som samlas som i en druvklase.
Armenisk Pärlhyacint 20 st
Armenisk Pärlhyacint 20 st
Armenisk Pärlhyacint 20 st
Armenisk Pärlhyacint 20 st
Armenisk Pärlhyacint 20 st

Armenisk Pärlhyacint 20 st

Muscari armeniacum

Benämns även som:

Armenisk pärlhyacint är en underbar vårblomma. Sprudlande blå blommor samlas som i en druvklase i toppen på den lilla stjälken. Utmärkt att plantera tillsammans med alla sorters tulpaner och påskliljor i såväl rabatt som krukor på balkong och terrass. Bladen kommer redan under hösten och står hela vintern. Bildar med tiden täta tuvor.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466100
Lagerstatus:
Pris:
49 kr
Portionsmängd: 20
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 15 cm
Färg: blå
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april - maj
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK