Köp Darwinhybridtulpan Mix | Tulipa | Snabb leverans | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Darwinhybridtulpan mix, En mix av tidlösa och ståtliga darwintulpaner
Darwinhybridtulpan Mix 50 st
Darwinhybridtulpan mix, Framsida
Darwinhybridtulpan mix, Odlingsanvisning
Darwinhybridtulpan Mix 50 st
Darwinhybridtulpan Mix 50 st
Darwinhybridtulpan Mix 50 st
Darwinhybridtulpan Mix 50 st

Darwinhybridtulpan Mix 50 st

Tulipa Darwin hybrid

Benämns även som:

En mix av tidlösa och ståtliga darwintulpaner. Mycket effektfull att plantera i klungor i rabatten, men även utmärkt för odling i kruka på terrass och balkong. Darwinhybriderna, en grupp medeltidiga tulpaner som kännetecknas av klassiskt äggformade blommor på höga, stadiga stjälkar. Återkommer troget år efter år och breder ut sig med sidolökar.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466380
Lagerstatus:
Pris:
199 kr / 179 kr
Portionsmängd: 50
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 55 cm
Färg: blandade
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april - maj
Årighet: Ettårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK