Köp Italiensk Tulpan 'Belles Tulipes' | Vårblommande lök | Tulipa | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Italiensk tulpan ´Belles Tulipes´ djupt röda med vit kant.
Italiensk Tulpan 'Belles Tulipes' 25 st
Italiensk Tulpan ´Belles Tulipes, Framsida
Italiensk Tulpan ´Belles Tulipes, Odlingsanvisning
Italiensk Tulpan 'Belles Tulipes' 25 st
Italiensk Tulpan 'Belles Tulipes' 25 st

Italiensk Tulpan 'Belles Tulipes' 25 st

Tulipa clusiana

Benämns även som:

Kallas också Lady Tulip. Italienska tulpaner är mycket effektfulla med tvåfärgade yttre kronblad i vitt eller gult med djupt röd utsida medan de inre kronbladen är enfärgade i vitt respektive gult. Vacker i grupper i rabatten, i krukor på terrass och balkong eller förvildad på naturtomten. Italiensk tulpan är också en botanisk tulpan vilken kännetecknas av att den är låg, tålig, långlivad och gärna förökar sig med åren.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466580
Lagerstatus:
Pris:
139 kr
Portionsmängd: 25
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 20 cm
Färg: blandade
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april - maj
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK