Köp Krokus Storblommig Mix | Vårblommande lök | Crocus | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Krokus Storblommig Mix, Gula, lila, vita blommor
Krokus Storblommig Mix 60 st
Krokus Storblommig Mix, Framsida
Krokus Storblommig Mix, Odlingsanvisning
Krokus Storblommig Mix 60 st
Krokus Storblommig Mix 60 st

Krokus Storblommig Mix 60 st

Crocus

Benämns även som:

En mix av storblommiga krokus. Mycket vackra att plantera tillsammans med liten vårstjärna och rysk blåstjärna. Plantera i grupper i rabatten eller i krukor på balkong och terrass. Utmärkt att låta förvildas i gräsmattan eller på naturtomten.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466520
Lagerstatus:
Pris:
229 kr
Portionsmängd: 60
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 12 cm
Färg: blandade
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: feb - mars
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK