Köp Prydnadslök Blandade arter| Vårblommande | Allium | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Prydnadslök Blandade arter, mix av låga allium i rosa, rött, gul och vitt.
Prydnadslök Blandade arter 25 st
Prydnadslök Blandade arter Framsida
Prydnadslök Blandade arter odlingsanvisning
Prydnadslök Blandade arter 25 st
Prydnadslök Blandade arter 25 st

Prydnadslök Blandade arter 25 st

Allium species

Benämns även som:

En färgsprakande mix av låga allium med små blommor i nyanser av rosa, rött, gult och vitt. Mycket vackra att plantera mellan perenner och rosor eller i kanten av rabatten. Även utmärkta tillsammans med andra vårlökar i krukor på terrass och balkong. Fina att låta sprida sig på naturtomten. Lockar pollinerande insekter.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
465840
Lagerstatus:
Pris:
49 kr
Portionsmängd: 25
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 30 cm
Färg: blandade
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: maj - juli
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK