Köp Tulpan 'Ice Cream' | Vårblommande lök | Tulipa | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Tulpan ''Ice Cream'', fylld tulpan i grönt och rosa.
Tulpan 'Ice Cream' 5 st
Tulpan ''Ice Cream'' Framsida
Tulpan ''Ice Cream'' odlingsanvisning
Tulpan 'Ice Cream' 5 st
Tulpan 'Ice Cream' 5 st
Tulpan 'Ice Cream' 5 st
Tulpan 'Ice Cream' 5 st

Tulpan 'Ice Cream' 5 st

Tulipa gesneriana

Benämns även som:

En spektakulär, fylld tulpan vars yttre kronblad i grönt och rosa bär upp de inre vita kronbladen. Blomman ser ut som en grönrosa bägare med vit glass. Plantera i perennrabatten och som läckert blickfång i kruka på balkong och terrass. 'Ice Cream' tillhör gruppen Sena Fylldblommiga tulpaner som kännetecknas av att de blommar sent med stora pionliknande blommor.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466240
Lagerstatus:
Pris:
89 kr
Portionsmängd: 5
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 45 cm
Färg: vit-lila
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april - maj
Årighet: Ettårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK