Köp Tulpan 'Queensland' | Vårblommande lök | Tulipa | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Tulpan ''Queensland'', romantisk, fylld med fransiga blommor i rosa och vitt.
Tulpan 'Queensland' 5 st
Tulpan ''Queensland'' Framsida
Tulpan ''Queensland'' odlingsanvisning
Tulpan 'Queensland' 5 st
Tulpan 'Queensland' 5 st

Tulpan 'Queensland' 5 st

Tulipa gesneriana

Benämns även som:

En romantisk, fylld tulpan med fransiga blommor i rosa och vitt. Kombinationen av dubbel och fransig blomma drar blickarna till sig i såväl rabatt som i krukor på terrass och balkong. Plantera gärna tillsammans med pärlhyacinter för läcker kontrast. 'Queensland' tillhör gruppen Sena Fylldblommiga tulpaner som kännetecknas av att de blommar sent med stora pionliknande blommor.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466280
Lagerstatus:
Pris:
79 kr
Portionsmängd: 5
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 40 cm
Färg: rosa-vit
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: maj
Årighet: Ettårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK