Sockerärt 'Corne de bélier' | Grönsaker | Pisum sativum | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Sockerärt 'Corne de bélier', gourmetsort med stora, krispiga baljor.
Sockerärt 'Corne de bélier'
Sockerärt 'Corne de bélier' Impecta fröpåse
Sockerärt 'Corne de bélier' Impecta odlingsanvisning
Sockerärt 'Corne de bélier'
Sockerärt 'Corne de bélier'
Sockerärt 'Corne de bélier'
Sockerärt 'Corne de bélier'
Kulturarv
Kulturarv

Sockerärt 'Corne de bélier'

Pisum sativum (Sockerärt-gr.)

Benämns även som:

Kulturarv. Från 1860-talet. Hög. En historisk gourmetsort med stora, krispiga baljor med trevlig sötma. Goda att äta färska, wokade, lättkokta med smör etc.

Odling från frö:

Sås direkt på friland när jorden reder sig. Vattna jorden före sådd och håll fuktigt under grotiden. Täck gärna med fiberduk. Skördas efterhand innan fröerna är fullt utvecklade. Odlas mot nät eller spaljé. Bäst i varmt växtläge på lucker jord. Kan sås i omgångar fram till midsommar.
Art. Nr:
90901
Lagerstatus:
Pris:
46 kr
Portionsmängd: 40 frö
Utvecklingstid, dagar: 75
Växtläge: sol
Höjd: 200 cm
Färg: Grön
Såtid: april-juni
Grotid: 5-15 dagar
Blomtid/Skördetid: juli-sep
Årighet: Ettårig
Engelskt namn: Sugar Pea
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK