Köp Anemontulpan 'Shogun' | Vårblommande lök | Tulipa | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Anemontulpan ''Shogun'', Skimrande orange blommor på varje stjälk.
Anemontulpan 'Shogun' 10 st
Anemontulpan ''Shogun'' Framsida
Anemontulpan ''Shogun'' odlingsanvisning
Anemontulpan 'Shogun' 10 st

Anemontulpan 'Shogun' 10 st

Tulipa praestans

Benämns även som:

Anemontulpan med skimrande orange blommor som kan sitta upp till fem stycken på varje stjälk. Fin doft. Vacker att plantera i grupper i rabatten, men även lämplig för odling i vårkrukor på terrass och balkong. Anemontulpan är en botanisk tulpan vilken kännetecknas av att den är låg, tålig, långlivad och gärna förökar sig med åren.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
465420
Lagerstatus:
Pris:
59 kr
Portionsmängd: 10
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 25 cm
Färg: orange
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK