Köp Anemontulpan 'van Tubergen's varietet' | Tulipa | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Anemontulpan ''van Tubergen''s varietet'', röd små blommor
Anemontulpan 'van Tubergen's varietet' 10 st
Anemontulpan ''van Tubergen''s varietet'' Framsida
Anemontulpan ''van Tubergen''s varietet'' odlingsanvisning
Anemontulpan 'van Tubergen's varietet' 10 st

Anemontulpan 'van Tubergen's varietet' 10 st

Tulipa praestans

Benämns även som:

Anemontulpan med lysande orangeröda blommor som sitter flera stycken på varje stjälk. Samplantera med små narcisser för en härlig vårkänsla i trädgården. Plantera gärna i större grupper. Idealisk i stenpartier, små rabatter och i krukor på balkong och terrass. Anemontulpan är en botanisk tulpan vilken kännetecknas av att den är låg, tålig, långlivad och gärna förökar sig med åren.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
465440
Lagerstatus:
Pris:
65 kr
Portionsmängd: 10
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 20 cm
Färg: röd
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK