Köp Bukettanemon Mix | Vårblommande lök | Anemone | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Bukettanemon ''De Caen Mix'', enkelblommande anemoner i lila, rött, blått och vi
Bukettanemon 'De Caen Mix' 15 st
Bukettanemon ''De Caen Mix'' Framsida
Bukettanemon ''De Caen Mix'' odlingsanvisning
Bukettanemon 'De Caen Mix' 15 st
Bukettanemon 'De Caen Mix' 15 st

Bukettanemon 'De Caen Mix' 15 st

Anemone coronaria

Benämns även som:

En färgsprakande mix av enkelblommande anemoner i nyanser av lila, rött, blått och vitt. Plantera den i rabatten tillsammans med andra vårblommor eller i krukor på terrass och balkong. Förvildas gärna i trädgården. Mycket fin som snittblomma. Blötlägg knölarna ett dygn i ljummet vatten före plantering.

Plantera lök så här:

Plantera dina knölar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Blötlägg knölarna ett dygn i ljummet vatten före plantering. Gräv ett hål för en grupp knölar eller flera individuella hål för varje knöl. Storleken på blomsterknölen avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera många blomknölar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid knölen i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga knölar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera knölen hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
465880
Lagerstatus:
Pris:
69 kr
Portionsmängd: 15
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 25 cm
Färg: blandade
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april - maj
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK