Köp Miniatyrtulpan 'Little Princess' | Tulipa | Snabb leverans | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Miniatyrtulpan ''Little Princess'', liten orange tulpan med brun till svart mitt
Miniatyrtulpan 'Little Princess' 10 st
Miniatyrtulpan ''Little Princess'' Framsida
Miniatyrtulpan ''Little Princess'' odlingsanvisning
Miniatyrtulpan 'Little Princess' 10 st

Miniatyrtulpan 'Little Princess' 10 st

Tulipa hageri x aucheriana

Benämns även som:

En charmerande liten orange tulpan med distinkt mörkbrun till svart mitt. Effektfull i grupper i rabatten, i krukor på balkong och terrass eller förvildad på naturtomten. 'Little Princess' är en botanisk tulpan vilken kännetecknas av att den är låg, tålig, långlivad och gärna förökar sig med åren.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
465400
Lagerstatus:
Pris:
76 kr
Portionsmängd: 10
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 10 cm
Färg: orange
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK