Köp Narciss 'Double Mix' | Vårblommande lök | Narcissus | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Narciss ´Double Mix´mix av vackra, fyllda narcisser.
Narciss 'Double Mix' 40 st
Narciss ´Double Mix´, Framsida
Narciss ´Double Mix´, Odlingsanvisning
Narciss 'Double Mix' 40 st
Narciss 'Double Mix' 40 st

Narciss 'Double Mix' 40 st

Narcissus

Benämns även som:

En mix av vackra, fyllda narcisser. Plantera gärna tillsammans med tulpaner, rysk blåstjärna och liten vårstjärna för den tidiga vårrabatten. Passar utmärkt i grupper i rabatt och krukor på terrass och balkong.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466420
Lagerstatus:
Pris:
199 kr
Portionsmängd: 40
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 45 cm
Färg: blandade
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK