Köp Påsktazett 'Tête Bouclé' | Vårblommande lök | Narcissus | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Påsktazett ''Tête Bouclé'', låg, fylld dvärgnarciss med överflöd av gula blommor
Påsktazett 'Tête Bouclé' 5 st
Påsktazett ''Tête Bouclé'' Framsida
Påsktazett ''Tête Bouclé'' odlingsanvisning
Påsktazett 'Tête Bouclé' 5 st

Påsktazett 'Tête Bouclé' 5 st

Narcissus x cyclazetta

Benämns även som:

En söt, låg och fylld dvärgnarciss med ett överflöd av små gula blommor tidigt på våren. Mycket tilltalande i samplantering med krokus och liten vårstjärna. Passar utmärkt i såväl rabatt som krukor på terrass och balkong och är en fin sort att låta förvildas. Lång blomningstid.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
465560
Lagerstatus:
Pris:
49 kr
Portionsmängd: 5
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 20 cm
Färg: gul
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: mars
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK