Köp Prydnadslök Purple-White Mix XXL | Vårblommande | Allium | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Prydnadslök ´Purple-White Mix´, vita och purpurfärgade bollar på raka stjälkar
Prydnadslök 'Purple-White Mix' 40 st
Prydnadslök ´Purple-White Mix´, Framsida
Prydnadslök ´Purple-White Mix´, Odlingsanvisning
Prydnadslök 'Purple-White Mix' 40 st
Prydnadslök 'Purple-White Mix' 40 st

Prydnadslök 'Purple-White Mix' 40 st

Allium

Benämns även som:

Storblommiga allium i en mix av vita och purpurfärgade bollar på stadiga, raka stjälkar. Mycket dekorativa i grupper i rabatten där de drar blickarna till sig innan perennerna är i blom. Plantera lite här och var i rabatten för en livfull känsla av svävande, vackra bollar. När blomningen är över döljs blasten av växterna runtomkring. Lockar pollinerande insekter.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466480
Lagerstatus:
Pris:
159 kr
Portionsmängd: 40
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 80 cm
Färg: lila-vit
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: maj - juni
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK