Köp Rysk Vårstjärna XXL | Vårblommande lök | Scilla | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Rysk Blåstjärna, älskad och lättodlad vårblommande lök med intensivt blå blommor
Rysk Blåstjärna 50 st
Rysk Blåstjärna, Framsida
Rysk Blåstjärna, Odlingsanvisning
Rysk Blåstjärna 50 st
Rysk Blåstjärna 50 st
Rysk Blåstjärna 50 st

Rysk Blåstjärna 50 st

Scilla siberica

Benämns även som:

En av våra mest älskade och lättodlade vårblommande lökar med intensivt blå blommor. Kallas också scilla. Plantera i rabatten, i krukor på balkong och terrass och låt dem gärna förvildas i gräsmattan för ett klarblått hav av blommor i vårsolen. Vackra tillsammans med krokus och liten vårstjärna.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466840
Lagerstatus:
Pris:
179 kr
Portionsmängd: 50
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 15 cm
Färg: blå
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: mars - april
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK