Köp Stjärnnarciss 'Ice King' | Vårblommande lök | Narcissus | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Stjärnnarciss Íce King´, cremevita kronblad som kröns av en milt gul krona.
Stjärnnarciss 'Ice King' 10 st
Stjärnnarciss Íce King´, Framsida
Stjärnnarciss Íce King´, Odlingsanvisning
Stjärnnarciss 'Ice King' 10 st
Stjärnnarciss 'Ice King' 10 st

Stjärnnarciss 'Ice King' 10 st

Narcissus x incomparabilis

Benämns även som:

En mycket tilltalande, fylld stjärnnarciss med cremevita kronblad som kröns av en milt gul krona. Ju längre den blommar desto mer fylld blir kronan. Vacker i samplantering med pärlhyacint och tulpaner. Passar utmärkt i såväl rabatt som krukor på terrass och balkong och är en mycket fin sort att låta förvildas. Lång blomningstid.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466600
Lagerstatus:
Pris:
139 kr
Portionsmängd: 10
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 40 cm
Färg: vit
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: mars - april
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK