Köp Triumftulpan Mix | Vårblommande | Tulipa | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Triumftulpan Mix, klassiska triumftulpaner i blandade pasteller.
Triumftulpan Mix 80 st
Triumftulpan Mix, Framsida
Triumftulpan Mix, Odlingsanvisning
Triumftulpan Mix 80 st
Triumftulpan Mix 80 st
Triumftulpan Mix 80 st
Triumftulpan Mix 80 st

Triumftulpan Mix 80 st

Tulipa Triumph

Benämns även som:

En generös och varierande mix av klassiska triumftulpaner. Passar utmärk i rabatten men även i krukor på balkong och terrass. Plantera gärna tillsammans med pärlhyacinter för en effektfull kontrast. Triumftulpaner kännetecknas av att de ha stora, enkla och långlivade blommor på stadiga stjälkar. Mycket fina till snitt.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466360
Lagerstatus:
Pris:
229 kr
Portionsmängd: 80
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 40 cm
Färg: blandade
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april - maj
Årighet: Ettårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK