Köp Tulpan Blandade arter | Vårblommande lök | Tulipa | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Tulipa Blandade arter, färgrik mix av olika botaniska tulpaner.
Tulpan Blandade arter 10 st
Tulipa Blandade arter, Framsida
Tulipa Blandade arter, Odlingsanvisning
Tulpan Blandade arter 10 st
Tulpan Blandade arter 10 st

Tulpan Blandade arter 10 st

Tulipa species

Benämns även som:

En färgrik mix av olika botaniska tulpaner. De vackra färgerna drar blickarna till sig trots att blommorna är små. Plantera gärna tillsammans med balkansippa för en strålande vårrabatt. Effektfulla i grupper i rabatten, i krukor på terrass och balkong eller förvildade på naturtomten. Botaniska tulpaner kännetecknas av att de är låga, tåliga, långlivade och gärna förökar sig med åren.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
465520
Lagerstatus:
Pris:
59 kr
Portionsmängd: 10
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 10 cm
Färg: blandade
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april - maj
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK