Köp Tulpan 'Dream Touch' | Vårblommande lök | Tulipa | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Tulpan ''Dream Touch'', fylld tulpan i glamoröst purpurrött med vit kant.
Tulpan 'Dream Touch' 5 st
Tulpan ''Dream Touch'' Framsida
Tulpan ''Dream Touch'' odlingsanvisning
Tulpan 'Dream Touch' 5 st
Tulpan 'Dream Touch' 5 st

Tulpan 'Dream Touch' 5 st

Tulipa gesneriana

Benämns även som:

En iögonfallande fylld tulpan i glamoröst purpurrött med vit kant. Plantera i perennrabatten och i kruka på balkong och terrass. Mycket fin tulpan till snitt. ’Dream Touch’ tillhör gruppen Sena Fylldblommiga tulpaner som kännetecknas av att de blommar sent med stora pionliknande blommor.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
466220
Lagerstatus:
Pris:
79 kr
Portionsmängd: 5
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 40 cm
Färg: lila-vit
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april - maj
Årighet: Ettårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK