Växtbelysning Quattro 35 W LED | Växtbelysning | Snabb leverans | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Växtbelysning Quattro 35 W LED, för växthus och lite större odlingsytor
Växtbelysning Quattro 35 W LED
Växtbelysning Quattro 35 W LED
Växtbelysning Quattro 35 W LED
Växtbelysning Quattro 35 W LED
Växtbelysning Quattro 35 W LED
Växtbelysning Quattro 35 W LED
Växtbelysning Quattro 35 W LED

Växtbelysning Quattro 35 W LED

Benämns även som:

Quattro växtarmatur lämpar sig för växthus och lite större odlingsytor. En inbyggd brytare gör att man kan växla mellan blå och röda våglängder eller köra båda samtidigt. De röda våglängderna används vid förodling vilket ökar tillväxten markant och stimulerar blomning. De blå våglängderna används för uppdragning av plantor med lite mildare ljus, eller för övervintring av växter i ett kallt utrymme. Täcker en yta på ca 1 m2 vid förodling och 2 m2 vid övervintring beroende på hur högt över plantorna belysningen placeras.
De röda våglängderna ökar tillväxten och stimulerar blomning. Används för det mesta ihop med blå våglängder, men kan även användas för groning av ljusaktiverande fröer, eller om man enbart vill stimulera blomning.

Armaturen har en inbyggd drivenhet och 2 meter kabel med en vanlig stickpropp för 230 V uttag. Justerbar upphängningsanordning medföljer. 2 års garanti. 

Specifikationer
Mått: BxDxH: 66x7x4,2 cm
PPF (ljusstyrka): 402 µmol
Effekt: 35 Watt
Brinntid: ca 50 000 h

Den energismarta LED-belysningen har blivit mycket populär vid inomhusodling. LED-lamporna har lång livslängd och använder sig av våglängder som är anpassade för att stimulera växternas fotosyntes och klorofyllbildning. Med hjälp av flexibla armaturer koncentreras ljuset effektivt mot växterna. På så sätt får vi ett utmärkt resultat trots låg effekt.

Manual

Art. Nr:
55406
Lagerstatus:
Pris:
2199 kr
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK