Återförsäljare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Impecta Fröhandel i butik

Impecta Fröhandel i butik

Alltfler ser fördelarna med kvalitetsfröer. Därför har vi valt att erbjuda delar av vårt sortiment i ett antal välsorterade butiker.
 

Impecta Fröhandel vill vara ett alternativ till de stora industriproducerade fröerna som du hittar på vilken stormarknad som helst. Vi väljer att finnas i butiker där personalen har ”jord under naglarna” och brinner för odling på samma sätt som vi själva gör. Butiker som redan idag besöks av odlare och trädgårdsentusiaster.

Vi har tagit fram ett speciellt urval av frösorter som vi bedömer passar bra till försäljning i butik. Populära sorter blandat med lite mer originella arter. Ganska många av de fröer som finns i våra butiksställ är svåra att hitta hos andra leverantörer.

 

Här är de butiker vi samarbetar med just nu:

 

Skulle vi passa i din butik?

Vi vill samarbeta med ett antal utvalda återförsäljare som vi tror delar vår syn på odling. Kanske skulle vi passa in i din butik? Kontakta oss för att få veta mer, telefon 0150-923 31, e-post partner@impecta.se.

 

Logga in
Favoriter
Kundtjänst

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK
landpopup