Om Impecta Fröhandel | Din naturliga frökälla | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Kvalitetsfröer från Julita i Sörmland

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. Vi har funnits sedan 1975. Vår ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla. 
 

Begrepp som kvalitet, arv och hållbarhet är centrala för oss. Därför har vi utvecklat ett sortiment med flera unika kvaliteter. Vi väljer omsorgsfullt ut frösorter som passar vårt nordiska klimat. Vi brinner för äldre växter, unika och svåråtkomliga sorter som är värda att bevara för kommande generationer. Att odla är i sig en miljövinst. Men vi har drivit hållbarhetstanken ytterligare ett steg och erbjuder både ekologiska fröer till krydd- och grönsaksväxter och frö till kulturarvssorter med anor hundratals år tillbaka i tiden.
Man skulle kunna tro att våra ambitioner innebär ett smalt sortiment. Men varje år presenterar vi en katalog som innehåller ca 2000 olika kvalitetsprodukter. Enbart våra egna fröer, inga masstillverkade eller utländska märken.


Många av er känner oss sedan många år tillbaka. Men i och med att intresset för odling växer har vi fått många nya odlarvänner som vill veta vad som särskiljer oss. Under rubriken KVALITET kan du läsa mer om vad som driver oss och vilka värden vi värnar om på Impecta Fröhandel.


Välkommen till Impecta Fröhandel – din naturliga frökälla


Veronica och Michael

Impecta Fröhandel

 


 

Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK