Köp Bokharatulpan 'Red Hunter' | Vårblommande lök | Tulipa | Impecta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt populära nyhetsbrev, naturligtvis helt gratis. Innehåller tips, nyheter och våra allra bästa erbjudanden. Som prenumerant får du även vår serie ”Veckans frösort”. Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Bokharatulpan ''Red Hunter'', vars röda färg drar blickarna till sig.
Bokharatulpan 'Red Hunter' 7 st
Bokharatulpan ''Red Hunter'' Framsida
Bokharatulpan ''Red Hunter'' odlingsanvisning
Bokharatulpan 'Red Hunter' 7 st

Bokharatulpan 'Red Hunter' 7 st

Tulipa linifolia

Benämns även som:

Bokharatulpan vars slående vackra röda färg drar blickarna till sig trots att blomman är liten. Plantera gärna tillsammans med balkansippa för en strålande vårrabatt. Vacker i grupper i rabatten, i krukor eller förvildad på naturtomten. Bokharatulpan är en botanisk tulpan vilken kännetecknas av att den är låg, tålig, långlivad och gärna förökar sig med åren.

Plantera lök så här:

Plantera dina lökar så snart du kan efter att du har fått hem dem. Förvara torrt och luftigt fram till plantering. Gräv ett hål för en grupp lökar eller flera individuella hål för varje lök. Storleken på blomsterlöken avgör hur djupt den ska planteras. Gräv hålet ungefär dubbelt så djupt som löken är stor. Om du ska plantera mycket blomlökar kan det vara bra att använda ett lökjärn. Lägg alltid löken i jorden med spetsen uppåt. Strö gärna en matsked benmjöl i planteringshålet för friska, tåliga lökar. Täck med jord och vattna ordentligt efter plantering. Du kan plantera löken hela hösten tills frosten kommer.
Art. Nr:
465480
Lagerstatus:
Pris:
69 kr
Portionsmängd: 7
Växtläge: sol-halvskugga
Höjd: 15 cm
Färg: röd
Såtid: sep - dec
Blomtid/Skördetid: april - maj
Årighet: Flerårig
Logga in
Favoriter
Kundservice

Välj land

Stäng och fortsätt med SEK